Firmaprofil

Med 25 års erfaring åbner David Tschernia egen Special Optik forretning på Fredriksberg. Den ny Tschernia Optik ligger på Rolighedsvej 10 og har rødder fra det 20. århundredes Ralph Tschernia Briller ved Frederiksbergs Rådhus. 

Det er vel nærmest en slags genfødsel, når David Tschernia nu åbner egen optiker-forretning på Rolighedsvej 10. For David går her i sin fars fodspor. Faderen, Ralph Tschernia, der havde en amerikansk ph.d. som optometrist, drev sin optikforretning gennem den sidste halvdel af det 20. århundrede fra hjørnet af Gl. Kongevej overfor Frederiksberg Rådhus. Gennem nogle årtier har der ikke været en Tschernia optiker på Frederiksberg, men nu finder David tiden moden til at tage tråden op.

”Ud over at være uddannet optiker, har jeg arbejdet med forundersøgelser til laseroperationer – både herhjemme og i udlandet” fortæller David Tschernia.

Det er en bestående optiker-forretning, som David Tschernia overtager.

”Nu skal jeg drive optikerforretning videre i den ånd af professionalisme og gennemtænkt og robust kvalitet, der netop karakteriserede min faders forretning dengang”.

”Vi spænder over hele spektret”, siger Rolighedsvej-optikeren, og fortsætter:

”Vi foretager synsprøver og leverer briller eller kontaktlinser – herunder naturligvis også sportsbriller, svømmebriller og solbriller med og uden styrke. Når det gælder kontaktlinser finder vi frem til den løsning, der passer kunden bedst – uanset om det skal være døgnlinser, man kan sove med, eller monovision, hvor man ser langt med det ene øje og læser med det andet”.

David Tschernia understreger, at hans ny butik er selvstændig – altså ikke er tilknyttet nogen optikerkæde.

”Det betyder, at vi kan levere alle slags stel, alle slags glas og alle slags kontaktlinser. Vi vil ikke være forpligtet til kun at føre visse fabrikater. Hos os er det alene kundens ønsker, professionel vejledning og kompromisløs kvalitet, der styrer”, slutter David.